Головний тренер мадридського “Реалу” Карло Анчелотті прокоментував перемогу над каталонською “Барселоною” в рамках 11-го туру іспанської Ла Ліги.

“Ключовим моментом у грі стала різниця в настрої у першому та другому таймах. У першому таймі ми були повільними, млявими і не дуже агресивними. У другому таймі все було навпаки.

Іноді ти граєш не так, як хочеш. Ми були не на своєму рівні. Іноді таке буває. Це був перший тайм, який потрібно забути. На щастя, другий тайм був іншим, і ми змогли виграти.

Вихід Луки Модріча змінив динаміку гри. Ми стали більше володіти м’ячем. Беллінгем був дуже ефективним. Перший гол був чудовим, а при другому він був готовий, щоб реалізувати шанс.

Ми здивовані грою Беллінгема. Особливо його результативністю. Він забиває багато голів. Що здивувало сьогодні, так це дальній удар. Він не так багато забивав з-за меж штрафного майданчика. Беллінгем виглядає як ветеран. У нього дуже хороший настрій.

Статистично ми взяли три очки на складному стадіоні. Ми провели багато ігор на виїзді. Календар цього вимагав від нас, але ми добре впоралися з цим. Але сезон дуже довгий для всіх. “Барса” все ще залишається великою командою. Будемо боротися до кінця”, – розповів наставник “вершкових”.