Колишній півзахисник Дніпро Андрій Блізніченко розповів про досвід роботи під керівництвом колишнього головного тренера дніпровської команди Мирона Маркевича.

«Ми з ним не спілкувалися. Я сподівався, що він буде більше давати мені ігрового часу і вірити в мене. Деяким молодим гравцям він відразу довіряв, але не мені.

Можливо, мені трохи не пощастило, що саме тоді команда дуже високо пройшла в Лізі Європи, тому тренер розраховував на обмежене коло виконавців. Вважаю, що в іграх чемпіонату показував себе добре, проте в єврокубках шансу не отримав. Якось Маркевич в мене не повірив.

Він дуже мало взагалі з кимось спілкувався. На тренуваннях його практично не було. Тренували помічники Маркевича, а сам він ходив де-небудь в сторонці або бігав по колу стадіону. Такого, щоб він вів кожне заняття, не було. На відновлювальних тренуваннях Маркевич грав з нами в футбол.

Тобто, він більше спостерігав за процесом з боку. Можливо, в цей час він розмірковував про тактику або складі на наступний матч», – сказав Блізніченко.

29-річний Блізніченко провів за Дніпро 30 матчів, в яких забив п’ять м’ячів і зробив шість результативних передач.