Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився очікуваннями від матчу групового етапу Ліги чемпіонів між «Барселоною» та «Шахтарем».

У середу донецький «Шахтар» проведе матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Барселони». Гра розпочнеться о 19:45 за київським часом.

На думку Сабо, іспанський гранд здобуде перемогу над чинним чемпіоном України.

«В молодих і необстріляних гравців «Шахтаря» будуть жижки труситися перед грою. Сто відсотків. А тут ще ось ця незрозуміла тренерська чехарда. Все це не на користь донецькій команді.

Срна одразу дав зрозуміти, що в його команді основою буде дисципліна. І це правильно, бо за керівництва Патріка ван Леувена, я неодноразово говорив, що не бачив в діях гравців «Шахтаря» саме ігрової дисципліни: чимало виконавців таке враження, що сачкували, не відпрацювали як слід в захисті, через що і пропускали донеччани часом геть непотрібні голи.

Звісно, лише після гри проти «ЛНЗ», я не можу робити якісь далекоглядні висновки, але те, що я побачив, мені сподобалося. Не було хаосу, всі футболісти при переході від нападу до захисту намагались відпрацьовувати. Так, рівень «ЛНЗ» і рівень «Барселони» небо і земля, але, повторюсь, позитивні зрушення в грі «Шахтаря» за Срни вже.

«Барселона» переможе. Думаю, підсумковим рахунком буде 3:1″, — заявив Сабо.