Матч Олександрії та Колоса став протистоянням команд, які, м’яко кажучи, не тішать результатами. Після двох перемог на старті підопічні Руслана Ротаня не могли виграти вже вісім матчів поспіль. Безвиграшна серія Колоса складала сім матчів.

УПЛ, 11-й тур.

Олександрія – Колос Ковалівка 0 : 1.

0 – 1. Лучкевич – 45+1.

Вил: Попов (Колос) – 53хв пряма червона картка

І Колос, і Олександрія вже тривалий час не знають смаку перемог в УПЛ. Перший момент створили підопічні Ротаня – удар Шулянського ногою відбив Фесюн, а Ковалець не зміг влучити після добивання. Після цього команди обмінялись ударами Калітвінцева зі штрафного та пострілом Демченка з-за меж карного.

Темп гри після цього знизився, а Ковалець ще й травмувався. Перед перервою Колос нарешті перервав серію з 3 матчів без голів – Лучкевич класним ударом з лівої поцілив у дев’ятку. Одразу подвоїти перевагу міг Дієго, але Єрмаков впорався з ударом у ближній кут.

На старті другого тайму Колос залишився у меншості через грубий фол Попова – Кирило спочатку отримав жовту, але суддя змінив думку після перегляду VAR. Олександрія очікувано пішла в атаку – Фесюн впорався з ударом Шостака. Підопічні Ротаня претендували на пенальті наприкінці гри, але все ж не помітив порушення правил з боку Богданова. В підсумку, Колос зумів втримати переможний результат.

Таким чином, Колос перервав свою 7-матчеву серію без перемог в УПЛ, набравши 15 очок. А от Олександрія не може обіграти суперника в УПЛ вже у 9-му матчі поспіль – 9 пунктів та 12 місце.