У 11-му турі чемпіонату країни з футболу «Кривбас» в Київській області на стадіоні «Лівий берег» впевнено здолав «Металіста 1925».

Українська Прем’єр-ліга. 11 тур.

«Металіст 1925» – «Кривбас» – 1:3

 Вачіберадзе (39) – Задерака (3, 68), Кожушко (32)

 Борячук (25), Дмитренко (42) – Бізімана (45+1)

«Металіст 1925»: Сидоренко, Жичиков, Є.Ткачук, Безуглий, Фарина (Капінус, 79), Габелок, Русин (Арі Моура, 79), Вачіберадзе, Мартинюк (Юсов, 59), Дмитренко (Бичек, 59), Борячук (Сидоров, 59)

Запас: Потімков, Мартинов, Червак, Ременюк, А.Ткачук, Кравченко, Чирук

«Кривбас»: Кліщук, Понєдєльнік, Бескоровайний, Стецьков, Дібанго, Кузик (По, 53), Дебелко, Бізімана (Семотюк, 46), Татарков, Задерака, Кожушко (Прінс, 84)

Запас: Маханьков, Хома, Вілівальд, Блізніченко, Гончарук, Устименко

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)

Стадіон «Лівий берег» (Київська область).

Кривбас зі стартовим свистком захопив ініціативу, а на третій хвилині команда Юрія Вернидуба показала, що не дарма очолює турнірну таблицю чемпіонату України. Результативний удар на свій рахунок записав найкращий гравець вересня УПЛ Задерака.

Через півгодини Задерака з глибини лівого флангу зіграв до штрафного на Дебелка, а той від лицьової прострілив під удар у дотик для Кожушка, який зробив рахунок 2:0.

Коли здавалося, що Кривбас розгромить Металіст 1925, то номінальні господарі відіграли один гол – Вачібердазе в центрі штрафного випередив Кліщука під час закидання з глибини лівого флангу від Мартинюка.

У другому таймі команда Вернидуба зміцнила свою перевагу. На 68-й хвилині контратака від Кривбасу завершилась передачею Дібанго на лівий фланг штрафного на Понєдєльніка, який із гострого кута пробив у воротаря, а рикошет добив у порожні Задерака.