У п’ятницю, 20 вересня, в Києві на стадіоні «Оболонь-Арена» луганська «Зоря» у матчі 11 туру УПЛ з рахунком 4:2 перемогла київську «Оболонь».

Українська Прем’єр-ліга. 11-й тур.

«Оболонь» – «Зоря» – 2:4

 Суханов, 20, 27 (пен.) – Герреро, 5, 38, Батагов, 74, Антюх, 88 (пен.)

 Прокопенко, 24, Дубко, 41 – Жан Клод, 23, Тарануха, 71, Джордан, 77

«Оболонь»: Рибка – Прокопенко, Лук’янчук, Приймак, Карась, Нагієв – Дубко (Черненко, 67), Мороз, Косовський (Слободян, 80) – Тарануха (Груша, 79), Суханов (Краснопір, 56).

Запасні: Федорівський, Кичак, Чернов, Вовкун, Осман, Муха, Фатєєв, Кляцький.

«Зоря»: Турбаєвський – Вантух, Батагов, Джордан (Снурніцин, 90), Данченко – Яцик, Жан Клод (Нагнойний, 56) – Горбач, Мічін, Антюх – Герреро.

Запасні: Сапутін, Жилкін, Боль, Дришлюк, Мишньов, Головкін, Волошин, Алефіренко, Бугай, Венделл.

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон).

Стадіон: «Оболонь-Арена» (Київ).

У першому таймі колективи подарували гольове шоу, Герреро вже на старті зустрічі відкрив рахунок. Суханов зумів зрівняти розкішним ударом з далекої відстані, а за кілька миттєвостей вже й оформив дубль, забивши з пенальті. Команди діяли на зустрічних курсах, а під завісу тайму Герреро також записав до свого активу другий м’яч.

По перерві Зоря одразу перевела гру на чужу половину поля, але і Оболонь не залишилася без небезпечних моментів. На 74-й Батагов вивів гостей вперед, отримавши м’яч у штрафному після розіграшу кутового. Господарі завдали 5 ударів по воротах суперника протягом другого тайму, але круглий ніяк не залітав у рамку Турбаєвського.

Під завісу гри Герреро намагався забити четвертий гол Зорі, але Рибка став на заваді ціною фолу. Пасхал вказав на позначку, Антюх впевнено реалізував 11-метровий удар та поставив крапку в зустрічі.

Таким чином, Зоря перервала безвиграшну серію в УПЛ, яка тривала 5 матчів, та піднялася на 13-ту сходинку (9 очок та два матчі у запасі), Оболонь розташовується на 10-му місці з 12-ма пунктами.