«Зоря» запропонувала два варіанти проведення матчів Ліги конференцій проти «Маккабі» Тель-Авів, повідомляє «ТаТоТаке».

1-й варіант. Перенести тель-авівський матч до Любліна. І провести там обидва матчі між командами. Попри загальноприйняте правило щодо домовленості використання спортивних об’єктів у Польщі за місяць до заходу, «Зорі» вдалося домовитися з місцевою владою про організацію матчу 26 жовтня. Луганці готові надати «Маккабі» логістичну підтримку з пошуками дислокації та умов для тренувань.

У такому випадку, обидва матчі між клубами відбудуться у Любліні (другий запланований на 9 листопада).

2-й варіант. поміняти місцями виїзний та домашній матчі команд. Тобто почати з домашнього – у Любліні. А за два тижні, якщо ситуація в Ізраїлі зміниться, приїхати на виїзний. У випадку, якщо режим припинення вогню не буде досягнутий, набирає чинності варіант 1.

Ізраїльський клуб виступає проти обох варіантів. «Маккабі» взагалі не хоче грати 26 жовтня будь-де. Ізраїльська сторона вимагає перенесення матчу на початок листопада. У «Зорі» у цей період дуже насичений календар в УПЛ, матч Кубка України та ще одна гра проти «Маккабі». Команда змушена буде проводити деякі ігри в режимі – через два дні на третій із переїздами, що неприйнятно для луганського клубу.

Незважаючи на велику кількість листів з боку «Зорі», УЄФА почала реагувати на ситуацію лише вчора, але досі не ухвалила остаточного рішення з цього приводу.