Ігор Циганик поділився думками про подальші перспективи форварда київського Динамо Владислава Супряги, який продовжує відновитися після травми.

Ігор Циганик заявив, що Владислав Супряга має не тільки фізичні проблеми, а й психологічні.

«Не думаю, що ми побачимо Супрягу на полі найближчим часом. У нього серйозна травма. Розумієте, у Супряги є велика проблема: у певний момент він втратив контроль над собою – і фізичний, і психологічний». 

«Фізичні травми у нього почалися з того, що він набрав масу. Не наїв масу, а набрав. Йому буде дуже важко вийти на той рівень, на якому він був. 

Не думаю, що ми вже побачимо того футболіста, за якого давали б величезні гроші», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютубі.

  • У минулому сезоні Владислав Супряга в офіційних матчах участі не приймав. Лише одного разу він потрапив у заявку команди – на гру із Зорею 18 березня.
  • Нападник переніс операцію на спині, але так і не зміг повністю відновитися, через що 23-річному форварду знадобиться ще одне хірургічне втручання.
  • Також на початку березня футболіст потрапив у ДТП, що додатково могло відобразитися на його психологічному стані.
  • Після десяти турів (сім зіграних матчів) Динамо має в активі 15 очок та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі команда Мірчі Луческу вдома зіграє проти Дніпра-1. Поєдинок заплановано на 22 жовтня. Початок гри о 17:00.