Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті наголосив на важливості матчі з Англією, який відбудеться у вівторок на Вемблі.

“З Мальтою важливим було заробити три очки, не ризикуючи і не ставлячись до матчу легковажно. Команда розвивається добре. Видно, що є прагнення краще пізнати одне одного. Ми дуже щасливі. Ми показали хороший футбол.

Такі ігри потрібні, щоб побачити, на якому етапі ми перебуваємо, чи зможемо ми бути тією якісною Італією, якою ми повинні стати за короткий час. Матч у вівторок проти Англії на Вемблі – один із тих, які справді можуть допомогти нам зрозуміти, які наші шанси надалі”, – цитує Спаллетті офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, в групі С кваліфікації до Євро-2024 лідирує Англія, яка має 13 очок. В Італії та України по 10 пунктів, але підопічні Сергія Реброва провели на матч більше. Гра в Лондоні справді буде ключовою щонайменше для боротьби за перше місце. Окрім того, Скуадрі Адзуррі варто брати з Англією очки, щоб не заганяти себе в глухий кут перед матчами в листопаді.