Інгулець в минулому турі вдома розгромив Чернігів і впевнено очолює турнірну таблицю групи, випереджаючи найближчих переслідувачів на 12 (!) очок. Інгулець – єдина команда групи, яка виступає без поразок. Діназ в минулому турі в гостях зіграв внічию з Кременем і перебував на восьмому місці.

Перша ліга, 12-й тур.

Діназ Вишгород – Інгулець Петрове  0 : 2.

0 – 1. Малиш – 19.

0 – 2. Кольцов – 77.

У першій половині зустрічі було багато боротьби. Варто віддати належне господарям, які намагалися грати сміливо. Без лідерів з конструктивом у підопічних Лупашка були проблеми. Проте, в середині тайму після розіграшу кутового гості все ж відкрили рахунок. Богунов подав, а Малиш влучно пробив головою – 0:1. Після пропущеного голу підопічні Головка намагалися при першій можливості тиснути на захист “Інгульця”, але завершення їм не вистачало.

Шикарну можливість збільшити свою перевагу втратити гості на початку другого тайму, коли Кольцов з пенальті влучив у поперечину. Більше після перерви атакували петровці, але довести свої атаки до логічного завершення не вдавалося. Шансів щоб зрівняти рахунок у господарів було небагато. Можна згадати хіба що удар Кіріченка після подачі з кутового, але м’яч пролетів вище воріт.

Наприкінці зустрічі Кольцов шикарним ударом у верхній кут реабілітувався за нереалізований пенальті – 0:2. У підсумку, чергова перемога “Інгульця”.