Післяматчева пресконференція тренера івано-франківського “Прикарпаття” Олексія Городова.

– Як вам сьогоднішній поєдинок?

– Насамперед хочу подякувати Збройним Силам України, фанатам усіх команд, які захищають нашу Батьківщину та дають нам змогу грати у футбол і займатися улюбленою справою. Перед матчем я розраховував на важку гру та думав, що буде менше голів. Ми їхали до Львова для того, щоб здобути залікові бали та налаштовувалися на перемогу. Ми розуміли, що буде важко, але все-таки хотіли здобути три очки, хоча зіграли внічию.

– Наскільки вдосконало вивчили “Карпати”?

– Ми вивчали “Карпати”, їхніх гравців, тим паче, що вони дуже якісні, ми їх знаємо ще за виступами у попередніх командах. Тому ми готувалися до цього матчу. Нам не вистачає очок, щоб бути в першій п’ятірці. Для нас кожна гра – вирішальна.

– Як вважаєте: ви сьогодні забагато забили чи забагато пропустили?

– Ми пропустили сьогодні багато голів. “Карпати” – це фаворит Першої ліги, у них якісні футболісти. Якби нам хтось сказав, що ми пропустимо три та не програємо, то я би здивувався. Тому що ми розраховували в обороні зіграти на нуль, але свої моменти реалізувати. У нас були хороші контратаки у цьому матчі, особливо наприкінці зустрічі. Радульський і Бучакчийський мали свої моменти, але не реалізували. Апетит приходить під час їжі. Хотілося здобути перемогу, але я вважаю, що результат закономірний.