Колишній нападник “Шахтаря” Андрій Воробей прокоментував вклад Михайла Мудрика та Олександра Зінченка у вчорашній результат збірної України у матчі проти Північної Македонії.

“Я би більше вимагав від Мудрика та Зінченка. Вони вчора нічого не показали. Мудрик мав пару проходів, але його гра в обороні не витримує жодної критики. Його можна критикувати дуже довго.

Я чекаю від Мудрика набагато більшого. У сучасному футболі потрібно вміти грати не лише в атаку, а й у захисті та середині. Те саме стосується і Зінченка, проти македонців він мало рухався.

Збірна України взагалі виглядала якоюсь втомленою. Зараз розпал чемпіонату та зіграно лише перші тури в Лізі чемпіонів, то звідки взялася втома? Можливо було важке поле, але наші хлопці рухалися дуже тяжко. Я хочу побачити наших гравців агресивнішими, вони повинні викладатися усі 90 хвилин”, – сказав Воробей.

Додамо, що Мудрик вчора провів на полі 87 хвилин і відзначився коротким асистом на Судакова під час першого взяття воріт. Зінченко зіграв проти македонців 76 хвилин.