Півзахисник “Шахтаря” відкрив рахунок дальнім ударом у першому таймі.

Збірна України здобула свою третю перемогу в кваліфікації Євро-2024 з футболу. В номінально домашній зустрічі в Празі збірна здолала Північну Македонію — 2:0.

Рахунок у матчі відкрив Георгій Судаков, після удару якого м’яч зрикошетив у ворота Столе Дімітрієвські. Для півзахисника “Шахтаря” м’яч став дебютним за національну збірну.

Судаков також мав нагоду оформити дубль, коли в другому таймі гостро пробивав з-за меж штрафного. Цього разу Дімітрієвські загрозу відвів.

Крапку в матчі поставив гол Олександра Караваєва. У компенсований час він вразив уже порожні ворота після виходу гостьового голкіпера.

Про дебютний гол та перебіг матчу Судаков розповів в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт, також розповівши про враження від проведення матчу в Празі та підготовку до виїзду в Мальту.

Про гол у першому таймі:

“Не було такої установки [бити здалеку]. Просто так склалося, що був момент для удару — то й пробив. Першого разу вдалося забити завдяки рикошету, був ще момент — воротар зробив хороший сейв”.

Про перемогу над Північною Македонією:

“Можна набагато краще. Багато моментів було, коли потрібно було грати вперед, були моменти, коли міг віддати кращу передачу. Головне, що здобули перемогу, три очки. Рухаємося далі”.

“Звичайно [емоції кращі, ніж після Італії], але вже думаємо про Мальту. Готуємося до наступної гри”.

Чи вірив у другий гол України:

“Звичайно. Як атакувальний футболіст, я хочу постійно забивати, віддавати гольові передачі. Я сконцентрований на воротах і гольових діях. Гол Караваєва? Шедевр”.

Про збірну Мальти:

“Ми гратимемо на виїзді. У першому матчі в Словаччині було дуже складно проти них, перемогли 1:0. Було так само багато моментів, ми їх не реалізували. Сподіваюся, якщо заб’ємо швидкий м’яч, буде набагато легше”.

Про підтримку вболівальників:

“При «своїх» трибунах грати неймовірно. Увесь стадіон тебе підтримує — це дуже атмосферно. Дуже допомагає. І перед матчем, і після, і під час гри це заряджає. Коли така підтримка, ти не можеш зупинитися”.