Ексклюзивний коментар головного тренера збірної для Суспільне Спорт.

Збірна України втретє перемогла у відборі Євро-2024 з футболу. У Празі національна команда переграла Північну Македонію з рахунком 2:0.

По голу підопічні Сергія Реброва провели в кожному з таймів — відзначилися Георгій Судаков та Олександр Караваєв, який у компенсований час вразив уже порожні ворота гостей.

У режимі реального часу збірна випередила Італію та вийшла на друге місце відбіркової групи. Водночас в італійців залишаються одразу два матчі в запасі.

Після фінального свистка Сергій Ребров поділився враженнями від перемоги в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт. Та розповів про підготовку до прийдешньої виїзної зустрічі з Мальтою.

Про перемогу над Північною Македонією:

“Ми розуміли, що це команда дуже високого рівня. Високого рівня в атаці, вони створювали багато моментів, і ми були готовими до цього. Але на цьому рівні всі команди складні, а суперники — найкращі гравці Європи”.

“Задоволений, забили два м’ячі. Було багато моментів. Потрібно покращувати гру в обороні — і в цьому матчі, і в минулому. Дуже важливим був результат, проаналізуємо і будемо готуватися до наступної гри”.

Як вплинули на хід матчу заміни:

“Якщо Караваєв забив гол, він пришвидшив гру. Дуже добре розібрався в тому епізоді. Всі гравці, які вийшли, розуміли, чому виходять. Вважаю, що вони дуже допомогли наприкінці зустрічі”.

Про матч проти Мальти:

“Непросто грати через два дні. Але й Мальта гратиме через два дні. Зараз важливо відновитися, наступна гра також буде важливою”.