Зустріч восьмої та п’ятої команди групи.

У випадку перемоги господарі могли зрівнятися за очками з чернівецьким колективом. Відзначимо, що у Першій лізі хустяни вдома внічию ще не грали – дві перемоги і три поразки.

Чим запам’ятався перший тайм? Боротьбою та численними порушеннями. Темп зустрічі був повільний, ніхто із суперників не хотів ризикувати. Більше у першій половині тайму більше атакували гості, але поступово господарі перехопили ініціативу і могли виходити вперед. Варто відзначити удар Приходька зі штрафного, який Закорський парирував і м’яч влучив у поперечину. Також голкіперу “Буковини” довелося вступати у гру після потужного удару Миколи Пилипа. На перерву суперники пішли без голів.

Відразу після перерви кинулися забивати гості, але довести свої атаки до логічного завершення не могли. Багато помилялися у заключній третині поля підопічні Мельничука. Колектив із Хуста розчаровував у другому таймі. Футболісти “Хуста” не знали що робити з м’ячем в атаці. На 69-й хвилині Бодня наважився на удар здалеку і фортуна посміхнулася гравцю “Буковини” – 0:1.

Через п’ять хвилин всі питання про переможця були зняті. Фарасєнко віддав на Палагнюка, який забив у порожні ворота. Провалилися футболісти “Хуста” у захисті – 0:2. Одинадцятиметровий допоміг господарям скоротити відставання у рахунку наприкінці зустрічі. Пенальті реалізував Вадим Мердєєв – 1:2. Проте, на більше часу не вистачило.

Перемога дозволила “Буковині” піднятися на четверте місце.

“Хуст” – “Буковина” 1:2

Голи: Мердеев (90, пен) – Бодня (69), Палагнюк (74)