Журналіст Ігор Циганик у ефірі своєї авторської програми Циганик LIVE поділився думкою про те, чи повернуться легіонери Динамо до київської команди.

-Кого із легіонерів Динамо очікують повернення до команди? Та нікого, я думаю. Тобто як нікого, Вербич пів року контракт, оренда. Що буде влітку? Подивимося. Я думаю, якщо буде продовження Динамо, то ми бачимо, що він хоче повернутися у київський клуб. Ми бачили його сльози, його натхнення. Навіть, будучи футболістом Легії, він усе одно одягнув на другий тайм футболку Динамо і зіграв проти свого теперішнього клубу в благодійному поєдинку. Ми бачили Кенджору, який так само в оренді в іншому клубі, але зіграв за Динамо.

Тобто Кеджора і Вербич влітку, по закінченню своїх оренд будуть бажати повернутися в київське Динамо і грати вже в Україні. Але знову ж таки, які фінансові умови, які можливості, які контракти. Наприклад, Вербич пішов на суттєве пониження своїх контрактних умов, щоби перейти в оренду до Легії. Гроші так само важлива річ. І, напевне, вони будуть виходити з того, що найкраще для їхніх сімей. Я собі так уявляю.