Кубок України. 1/8 фіналу
Бориспіль. Стадіон “Колос”
Арбітр у полі — Дмитро Кубряк (Одеса)
“ФСК Маріуполь” 13:00 “Зоря”

“ФСК Маріуполь”

Минулого сезону “зелено-чорні” взагалі ризикували вилетіти до Другої ліги після передостаннього місця в групі на вибування та поразки в стикових матчах від “Хуста”. Однак через те, що “Скорук” та ФК “Львів” знялися зі змагань у Першій лізі, ФСК “Маріуполь” зберіг своє місце.

В цьому розіграші маріупольці мають дещо кращі успіхи — підопічні Олега Краснопьорова наразі посідають 6-у сходинку в групі Б. Проте значно більше позитиву команда показує в Кубку. Першоліговий клуб пройшов два попередні етапи та вийшов на ковалівський “Колос”, який не без проблем здолав у серії пенальті. Наразі досягнення стадії 1/8 фіналу є найкращим результатом для команди в історії.

Орієнтовний склад “Маріуполя”: Зубков, Харжевський, Шушко, Караващенко, Олійник, Тєрєхов, Гошкодеря, Мельниченко, Пентелейчук, Пуді, Тепляков

“Зоря”

Попри зміну тренера, луганці продовжують втрачати очки в УПЛ. Хоча останній матч підопічних Валерія Кривенцова закінчився внічию, команда й надалі посідає 14-у сходинку та претендує на стикові матчі за збереження прописки.

Звісно, є й хороші новини: “Зоря” напрочуд добре виступає в Лізі Конференцій. Після умовно домашньої нічиєї з “Гентом” український клуб здолав на виїзді “Брейдаблік”. В поєдинку з абсолютним дебютантом єврокубків усе вирішив гол Горбача.

“Чорно-білі” тепер починають виступи в іще одному турнірі, проте особливих надій на нього команда не покладає. Принаймні, відкрито про плани на Кубок України не заявлялося.

Орієнтовний склад “Зорі”: Турбаєвський, Вантух, Снурніцин, Джордан, Кирюханцев, Нагнойний, Яцик, Мишньов, Антюх, Герреро, Горбач

“ФСК Маріуполь” – “Зоря”. Статистика особистих зустрічей

Ці команди вперше зустрічаються між собою в рамках Кубка України.