Колишній головний тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру, який працює з Аль-Насром та Кріштіану Роналду, визнаний найкращим тренером місяця в Саудівській Аравії.

Луїш Каштру яскраво проявляє свої тренерські здібності у чемпіонаті Саудівської Аравії. Адже саме португальський фахівець отримав нагороду найкращого тренера місяця за свою роботу з Аль-Насром.

Під керівництвом 62-річного наставника аравійська команда провела чотири гри в чемпіонаті та у кожній здобула перемогу. При цьому підопічні Каштру забили 14 голів.

Не можна не відзначити внесок у загальний успіх Кріштіану Роналду, який у цих поєдинках забив п’ять голів.

Екскерманич Шахтаря у своїх соціальних мережах зізнався, що не отримав би нагороду, як би не чудова гра усього колективу.

«Така честь отримати таку нагороду. Індивідуальні відзнаки ‒ це результат наполегливої праці та великої відданості колективу. Тож особлива подяка гравцям нашої команди, помічникам та вболівальникам, які зробили цей успіх можливим».

Наразі Аль-Наср посідає третє місце в чемпіонаті Саудівської Аравії, відстаючи від лідера турнірної таблиці ‒ Аль Хіляля на чотири бали.

У групі E Ліги чемпіонів АФК команда Каштру займає першу сходинку, здобувши дві перемоги у двох матчах.

Каштру також тренував бразильський Ботафого, де провів на чолі команди 81 матч (41 перемога, 15 нічиїх та 25 поразок)
84 гри португальський тренер провів як наставник Шахтаря у період з 2019 по 2021 рр.

«Гірники» під орудою Каштру 51 раз виграли, 16 матчів звели до нічиєї та ще в 17 іграх поступилися.