Колишній футболіст “Динамо”, “Дніпра”, збірної України та деяких інших команд Олександр Алієв відреагував на останні резонансні події в українському суспільстві. Зокрема, колишній спортсмен, а нині – солдат ЗСУ, прокоментував побиття народними депутатами одного з військовослужбовців.

– Я хотів би сказати про ту ситуацію, яка відбулася два дні тому. В плані цих покидьків-нардепівців Куніцина та Дмитрука… чи як там їх (вже не пам’ятаю). Про те, що вони взяли та побили людину. І це, в першу чергу, був військовий. Наш пацан. Штурмовик. Ці тварюки стали собі дозволяти дуже й дуже багато.

Ще хочу сказати про “котлету” – про Миколу Тищенка. Ви що, тварюки, творите? Ви гадаєте, вам це просто так залишиться? Ні. Я зумисно виїхав записати відео… Я не казатиму, де я знаходився, а зараз я знаходжуся в Ізюмі, бо тут є Інтернет. Ви, чорти, взагалі обнагліли? Я думаю, вам скоро це все аукнеться. Я думаю, ви мене почуєте, – сказав Алієв у відеозверненні.

Додамо, що мережею розлетілося відео, на якому зафіксоване побиття депутатами громадянина України. Ситуація спричинила чималий резонанс у суспільстві.