Як стало відомо Sport.ua, центральний захисник Максим Демчук, який пропустив останні два матчі тернопільської «Ниви» через травму, має встигнути відновитися до домашньої гри наступного туру Першої ліги.

У нинішньому сезоні 24-річний Демчук провів 9 матчів у чемпіонаті і 2 – у Кубку України, відзначившись гольовою передачею в поєдинку з «Буковиною» (1:0).

Також найближчим часом до загальної групи «Ниви» повернеться атакувальний півзахисник Арсентій Дорошенко. «Ми на нього чекаємо, нам його дуже не вистачає», – зізнався нашому кореспонденту після гри з «Прикарпаттям» в.о. головного тренера тернопільської команди Олександр Стахів.

23-річний Дорошенко в 7 матчах поточного сезону Першої ліги зробив 1 гольову передачу. Також на його рахунку 2 поєдинки в Кубку України. Востаннє випускник академії «Дніпра» грав за «Ниву» 16 вересня у виїзному матчі з «Хустом» (0:2).

Після повернення до ладу Демчука і Дорошенка в тернопільському лазареті залишаться тільки півзахисник Богдан Козак (єдиний раз значився в матчевому протоколі ще в липні) і нападник Данило Вольський (двічі зіграв у серпні, а в п’ятницю з «Прикарпаттям» його не було вже і в заявці).

Після 11 турів Першої ліги «Нива» Тернопіль із 12 очками посідає 6-те місце в турнірній таблиці групи А. 14 жовтня жовто-зелені зіграють удома з «Нивою» з Бузової.