Голкіпер “Дніпра-1” Євген Волинець поділився своїми враженнями від матчу 10-го туру УПЛ із “Вересом” (2:0).

– Євгеній, як вам матч, чи була якась нервозність під час другого тайму, коли “Верес” розпочав атакувати, чи все було стабільно і спокійно?

– Я вважаю, що ми контролювали гру. Так, ми десь трошки її опустили, але грали вже за рахунком, також мали свої моменти, могли ще забити, добре, що довели до переможного результату.

– З трибун добре видно як ви диригуєте діями команди, як ви кричите, як ви допомагаєте хлопцям. Як ви гадаєте, чи відчувають вони цю підтримку, стимул і чи допомагає це їм?

– Вони самі просять, щоб я завжди їх тримав у тонусі, підказував що треба, а що не треба. Слава Богу, що так зараз виходить добре, далі будемо дивитися.

– Зараз “Дніпро-1” – команда, яка найменше пропустила з-поміж усіх команд чемпіонату, завдяки чому вдалося досягти такого результату?

– Я цього не знав, ми граємо злагоджено і тренер дає такі настанови. Каже, що оборона починається з нападу, тому так і пресингуємо. Оборона воріт – це не тільки заслуга захисників чи воротаря, це заслуга всієї команди, починаючи з нападників, – сказав Волинець.