Головний тренер “Карпат” Мирон Маркевич прокоментував мінімальну перемогу своєї команди в матчі 11-го туру Першої ліги проти “Буковини” – 1:0.

– У Чернівцях завжди було важко грати. Сьогоднішній матч – не виняток. “Буковина” досить непогано виглядала у попередніх іграх, які ми вивчали перед сьогоднішнім поєдинком. Вони це довели та не дали нам зіграти так, як ми хотіли. Однак добре, що ми знайшли свій момент і відзначились забитим м’ячем.

Крім того, ми ще могли забивати у цій зустрічі. Більш-менш надійно зіграли в обороні. Я гравцям сказав, що після “Хуста”, де ми провели ефективний матч, “Буковина” нам не дасть так само зіграти. Заміни в перерві нам допомогли додати в швидкості та гостроті біля воріт “Буковини”.

Перший тайм був невиразний, чернівецька команда добре нам протистояла, тож потрібно було щось змінювати. Тому провели подвійну заміну по перерві.

У складі “Буковини” мені сподобався правий захисник Денис Рябий. Також відзначу гру воротаря Івана Пономаренка. Загалом команда хороша, дисциплінована. Думаю, що чернівецький клуб буде у топ-5.