Коментар головного тренера «Руху» після нічиєї з «Минаєм» (0:0).

– Ми володіли ініціативою та хотіли перемогти. Нам ще потрібно працювати над позиційними атаками, адже нам складно грати проти таких суперників як «Минай». Але жодна команда не змогла легко перемогти закарпатців, а вони ще й відібрали очки у «Зорі» та «Дніпра-1». Вони зіграли у той футбол, який ми передбачали і така тактика теж має право на життя – суперник здобув потрібний для нього результат. Потрібно більш зібрано та спокійніше грати, швидше рухати м’яч. Ми довго готували атаки, а «Минай» у той час встигав перебудовуватись.

В попередніх матчах наші гравці підсилювали гру після виходу на заміну. Сьогодні також Таллес, Квасниця та Руніч вдало ввійшли у гру. А Євгеній Пастух як тільки з’явився на полі міг забити, але влучив у стійку після першого ж дотику. Але не слід ділити команду на основних та запасних гравців – вони всі повинні приносити команді користь.

Тепер у команди буде два вихідних, а потім ми готуватимемося до наступного суперника. У нас запланований товариський матч з «Шахтарем», тож ми з користю використаємо паузу на матчі збірних.