Слова тренера “Металіста 1925” Олега Голодюка в післяматчевому флешкоментарі після протистояння проти “Оболоні”:

– Сьогодні у стартовому складі з’явилися одразу двоє номінальних форвардів Сидоров та Борячук, одна в нападі в першому таймі мало що вдавалося?

– Так, напевно, перший тайм пройшов не так, як ми планували. Програвали багато боротьби, чим славиться “Оболонь” – вони нас в цьому компоненті переграли. Другий тайм, вважаю, розпочали непогано, знову ж таки, вилучення, потім вже було важко. А після другого вилучення – це вже важко було назвати футболом.

– У другому таймі ви перебудувалися, Борячук почав грати на вістрі атаки, це був план Б?

– Можна так сказати. Але якщо “Оболонь” виграла, то напевно, що він не спрацював.

– Два вилучення в команди, таке не часто трапляється, що сталося?

– Друге вилучення, я не знаю… За перше, напевно, потрібно говорити, тому що я не розумію трактування суддівські. Ми кожен тур говоримо, у нас головні герої – судді. До того ж, страждають одні й ті ж самі команди. Один говорить, що він не фіксує офсайд, бо дає дограти епізод, а інший, що мусить дати попередження, бо перший не зафіксував офсайд. Замкнуте коло, а страждають, на превеликий жаль, команди.

– Це вже третя поразка поспіль, який зараз емоційний стан у команди?

– Не дуже хороший. Зараз найголовніше, що є павза в чемпіонаті, нам потрібно все проаналізувати й виходу іншого, окрім як працювати – у нас не залишається.