Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно прокоментував перемогу над «Бернлі» (4:1) в матчі 8-го туру АПЛ.

«Я дуже радий, тому що вважаю, що гравці заслужили перемогу. На початку сезону ми не отримували того, на що заслуговували. Але я вважаю, що сьогоднішній виступ був хорошим.

Ми пропустили першими, і після цього було важко зламати структуру «Бернлі», але у другому таймі ми домінували і повністю заслужили перемогу.

Це результат нашої роботи і, звісно, впевненості в собі. Ми молода команда, у нас дуже багато нових гравців, тому нам потрібно створити впевненість і структуру команди. Ми граємо добре, але нам потрібно вдосконалюватися та бути більш впевненими попереду.

Я дуже задоволений грою Стерлінга, вважаю, що йому потрібно відчути ворота. Він досвідчений гравець, який може принести команді багато користі. Він заробив пенальті, а потім забив і також зіграв активну роль в епізоді з автоголом «Бернлі».

Палмер – дуже талановитий гравець. Він здивував мене, коли я прибув сюди, тому що це було за день до закриття трансферного вікна. Він здорово читає гру і може стати зв’язуючою ланкою для партнерів по команді. Він все ще дуже молодий, але з чудовими даними, у нього є талант і якість, які ми побачили сьогодні», – сказав Почеттіно.