В поєдинку дев’ятого туру іспанської Ла Ліги Мальока та Валенсія розписали результативну нічию (1:1). Українець Роман Яремчук розпочав гру зі старту.

Поєдинок у сонячній Пальмі-де-Майорці розпочався з курйозного голу господарів поля: певно, сонечко напекло в голову Крістіану Москері, бо він не влучив по м’ячу у власному штрафному, чим і скористався капітан Мальорки Дані Родріегс, який розстріляв Гіоргі Мамардашвілі.

Валенсія, яка востаннє пермагала майже місяць тому (16 вересня), грала мляво, але одна з нечисленних атак все ж завершилася голом в роздягальню.

Дієго Лопес, якось нереально викрутив тулуб і головою замкнув навіс з правого флангу.

Роман Яремчук за увесь перший тайм не запам’ятався взагалі нічим, тож не дивно, що вже по перерві, отримавши ще трохи часу щоб себе проявити і змарнувавши його, українець поступився місцем на полі Франу Пересу. 

За поєдинок проти Мальорки статистичний портал Sofascore поставив Яремчуку 6,5 бала. Представники Whoscored були ще скупіші – 6.0.

Іспанія. Ла Ліга

9-й тур

Мальорка – Валенсія 1:1 (1:1)

Голи: Родрігес, 5 – Лопес, 45+3.

  • Після гри на Балеарських островах Валенсія має в активі 11 очок та посідає дев’яту сходинку в турнірній таблиці Ла Ліги.
  • В наступному турі «кажани» вдома прийматимуть Кадіс. Поєдинок відбудеться 23 жовтня. Початок гри о 22:00.
  • Мальорка наразі посідає 13 щабель, маючи в доробку вісім очок.
  • У десятому турі острів’яни полетять в гості до Реал Сосьєдаду. Матч в Сан-Себастьяні відбудеться 21 жовтня. Початок гри о 15:00.
  • Роман Яремчук в поточному сезоні зіграв за Веленсію в трьох поєдинках: без результативних дій.