Хавбек “Динамо” Віталій Буяльський підбив підсумки матчу 10-го туру УПЛ проти “Полісся”, в якому кияни програли з рахунком 2:3.

— Матч почався для вас добре, але потім щось пішло не за планом…

– Не за планом – це м’яко сказано! Після таких матчів хочеться не у футбол грати, а піти до якоїсь іншої професії. Тому що так зганьбитися, як зганьбилися ми після того, як рахунок став 2:1 на нашу користь, то краще взагалі не треба виходити на футбольне поле. Нехай запишуть 0:3 та все!

— Але ж команда вела в рахунку, грала в більшості. У чому причина того, що сталося згодом?

— Кожен (включно зі мною) має розібратися в собі, розібратися з тим, що він робить у київському “Динамо” і які завдання він тут вирішує. Якщо ми вирішуємо завдання не вилетіти з УПЛ, то “молодці”. Якщо ж ми вирішуємо завдання із завоювання чемпіонства, то при такому, що було сьогодні, краще не виходити на поле.

— Що скажеш щодо суддівських рішень?

— В принципі, арбітр добре судив, все у справі. Єдине, я не можу нічого сказати про червону картку Караваєву — треба подивитися цей епізод. А так запитань до рефері немає.

— Яке враження залишило “Полісся”?

— Коли у клубі хороше фінансування, то й завдання перед командою ставляться максимальні, а сама вона комплектується тими футболістами, які можуть виконувати ці завдання. “Полісся” сьогодні вкотре показало, що мають амбітний проект. Команда при цьому і сама добре грає, і дає грати супернику, який не закривається в обороні.