Головний тренер львівських “Карпат” Мирон Маркевич поділився своїми очікуваннями перед матчем проти чернівецької “Буковини”:

“Наш майбутній суперник зараз на третьому місці в турнірній таблиці, вони досить непогано виглядали в Тернополі в матчі проти “Ниви”. На нас очікує непроста гра, тим паче, що “Буковина” грає вдома у Чернівцях. Однак ми повинні показувати свою гру. Тренерський штаб детально аналізує суперника, його сильні сторони, насамперед стандарти. У першому колі “Буковина” нам забила через нашу помилку, тому потрібно уникати цього. Проте футбол – річ непередбачувана. У будь-якому разі з “Буковиною” слід постаратися мінімізувати ризики”.

“У неділю ми не можемо розраховувати на Богдана Пороха, який не гратиме через дискваліфікацію. На даний момент ми остаточно не визначились, ким його замінимо. Розглядаємо різні варіанти, але маємо чітке бачення щодо пари центральних оборонців на цей матч. Стосовно позиції форварда на матч проти “Буковини” – тренерський штаб ще не ухвалив фінального рішення. Можливо, розпочнемо як у Хусті. Ще не вирішили. Щодо інших гравців, то можу відзначити, що Артур Шах набирає форму. Так само, як і Тарас Саків. Тому їдемо в Чернівці у повному комплекті”.