У другому турі Ліги конференцій луганська «Зоря» здобула надважку перемогу в Ісландії над місцевим «Брейдабліком».

Ліга конференцій. Група В. 2-й тур.

«Брейдаблік» – «Зоря» – 0:1

 Горбач (35)

 Мишньов (66), Снурніцин (66), Вантух (89), Жордан (92)

«Брейдаблік»: А.Ейнарссон, Лудвікссон, Маргейрссон, Мумінович, Гюннлейгссон, Ейольфссон, Сігурдарсон (Сігурьонссон, 77), В.Ейнарссон, К.Ольсен, Стейндорссон, Сванторссон

Запас: Брагасон, Хельгасон, Адальстейнссон, Ф’єльдстед, Велер, Гуннарссон, Хлінссон, Оррасон, Стефанссон, Йеоман, Хадльссон

«Зоря»: Турбаєвський, Снурніцин, Яцик, Жордан, Нагнойний, Мишньов (Мічин, 83), Антюх (Данченко, 77), Вантух, Кирюханцев, Горбач, Герреро

Запас: Сапутін, Жилкін, Боль, Алефіренко, Дришлюк, Волошин, Бугай, Венделл

Арбітр: Александар Ставрев (Північна Македонія)

Стадіон «Лейгардальсведлюр» (Рейк’явік, Ісландія).

Перший тайм у Коупавогюрі пройшов ну дуже мляво. Здавалося, що так команди й підуть відігріватись до роздягалень, в Ісландії нині вже зимно, лише + 7, за нічийного, сухого рахунку, але ні.

Луганчани спромоглися трансформувати в гол перший же удар в площину воріт. Вихованець київського Динамо Ігор Горбач чудово зіграв головою, після комбінаційного розіграшу кутового. Передача від Дениса Антюха – однозначно топова.

В другому таймі кілька класних нагод мав Едуардо Герреро, але панамець цього вечора був не в ударі. То затягував з ударом, то бив по горобцям чи пінгвінам, зважаючи на широти, де відбувався матч.

Дуже пощастило Зорі на 68-й хвилині: Гіслі Еййольфссон пробивав на виконання з меж штрафної і лише поперечина виручила Микиту Турбаєвського від пропущеного голу. 

Зрештою, все добре, що закінчується перемогою. Зоря здолала Брейдаблік і Валерій Кривенцов по дорозі додому може відкоркувати пляшку шампанського – є перша перемога на чолі Зорі!