Шахтар у матчі другого туру Ліги чемпіонів в гостях обіграв Антверпен.Матч завершився з рахунком 3:2 на користь “гірників”.

Дублем у Шахтаря відзначився Данило Сікан, ще один гол зі штрафного забив Ярослав Ракицький.

Ліга чемпіонів. Група Н. 2-й тур.

«Антверпен» – «Шахтар» – 2:3

 Муя (3), Баліквіша (34) – Сікан (48, 76), Ракіцький (71)

 Кейта (12), Янссен (37) – Конопля (36), Ракіцький (66), Сікан (82)

«Антверпен»: Бюте, Вейндал (Іленіхена, 83), Кулібалі, Алдервейрелд, Батає, Кейта (Юсуф, 83), Вермеєрен, Еккеленкамп (Валенсія, 74), Баліквіша, Янссен, Муя (ван ден Бош, 87)

Запас: де Волф, Ламменс, Керк, Еджуке

«Шахтар»: Різник, Конопля, Матвієнко, Ракіцький, Азаров, Степаненко, Судаков, Назарина, Зубков, Криськів, Сікан (Швед, 87)

Запас: Рудько, Гочолеішвілі, Чигринський, Міроші, Козік, Кастілло, Егіналду, Швед, Бондаренко, Очеретько, Кащук, Келсі.

Арбітр: Раде Обренович (Словенія)

Стадіон «Босейлстадион» (Антверпен, Бельгія).

У першому таймі глядачі побачили одразу два голи. Вже на третій хвилині Арбнор Муя реалізував свій момент після помилки Ярослава Ракицького та вивів Антверпен вперед. 1:0 на користь бельгійців.

Через півгодини нападник бельгійського клубу Арбнор Муя подвоїв рахунок. 2:0.

Другу половину зустрічі Шахтар почав набагато активніше, що і дало свої плоди. Вже на 48-й хвилині Данило Сікан скоротив відставання у рахунку. 2:1.

Всередині другого тайму Ярослав Ракицький забив ударом зі штрафного та зрівняв рахунок, а через п’ять хвилин Данило Сікан оформив дубль та вивів Шахтар вперед. 2:3 на користь донеччан!

Проте вже у кінцівці зустрічі донеччани могли втратити перемогу – Тарас Степаненко зіграв рукою, за що у ворота команди призначили пенальті. Тобі Алдервейрелд з одинадцяти метрів, на щастя, схибив.