Голкіпер збірної України Андрій Лунін потрапив до сфери інтересів англійського “Манчестер Юнайтед”. Він може переїхати на “Олд Траффорд” вже на початку наступного року.

Контракт 24-річного Андрія Луніна з мадридським “Реалом” спливає наприкінці сезону. Клуб не хоче продовжувати угоду з українцем і сам футболіст теж хоче піти. Він має час для того, щоб вибрати новий клуб.

Український воротар може продовжити кар’єру на “Олд Траффорд”. Керівництво “Манчестер Юнайтед” розчароване стартом команди у сезоні 2023/2024. Тренерський штаб команди залишається на місці щонайменше до зими, а ось пошуки нового голкіпера вже ведуться.

Андре Онана, який влітку перейшов у “МЮ” з міланського “Інтера”, припускається помилок у кожному матчі. Його дії стали однією з причин того, що “червоні дияволи” програли два стартові поєдинки Ліги чемпіонів цього сезону.

“Манчестер Юнайтед” може взимку запросити Андрія Луніна за символічну суму. “Реал” готовий відпустити голкіпера за 5 мільйонів євро. Все йде до того, що український воротар отримає шанс проявити себе в одному із найтитулованіших англійських клубів.