Легенда луганської Зорі Микита Каменюка в інтерв’ю телеграм-каналу УПЛ ТБ про зміни, які відбуваються з приходом нового тренера та аналіз гри своєї екскоманди проти Чорноморця.

— Була дуже хороша гра від обох команд. Чорноморець грамотно поставив свою гру і Зоря на противагу зробила це. Мені здається, потихеньку Зоря починає знаходити свою гру, гравці притираються один до одного.

— Що з позитивного можна відзначити у діях луганських футболістів передусім?

— Команда діяла дуже грамотно в тактичному плані, намагалася використати свої найкращі якості. У підсумку створила чимало моментів, які потрібно було реалізовувати. Найголовніше, що гра Зорі була цілісною.

— Над чим ще треба працювати?

— Щоб перемагати, потрібно забивати голи. Тобто потрібно покращувати реалізацію. Найголовніше, що виникають та налагоджуються зв’язки та взаємодія і в обороні, і в середині поля, і в атаці.

— Що змінилося в грі команди після призначення Кривенцова?

— Видно, що команда інакше переміщується як в обороні, так і в атаці. Більш цілісно в усіх зонах. Більше нема великих розривів між лініями, є компактність, це дуже важливо. Вважаю, що Кривенцов дуже досвідчений тренер, який робить усе правильно, він на правильному шляху.

— Від кого з гравців варто очікувати кращої гри з новим тренером?

— Бачимо, що тренер вводить у гру Нагнойного. Це хороший футболіст і, думаю, він буде прогресувати. Але чекаю, що і Гереро почне більше забивати, і Антюх краще реалізовуватиме свої моменти. Дуже розраховую, що невдовзі і Данченко зможе грати повні матчі, адже він досвідчений футболіст і він однозначно має допомогти команді.