В рамках 9-го туру чемпіонату України донецький “Шахтар” сенсаційно програв полтавській “Ворсклі” – з рахунком 1:2. Після матчу у ЗМІ з’явились чутки, що “гірники” можуть звільнити Патріка ван Леувена з посади головного тренера.

Однак на даний момент є інформація, що клуб не планує припиняти співпрацю з нідерландським спеціалістом. Про це повідомляє ведучий Youtube-каналу “ТаТоТаке” Михайло Співаковський.

“Після матчу декілька джерел повідомили мені та Максу Гіленку, що Рінат Ахметов виразив незадоволення від того, що побачив. У нас були різні джерела. Це якщо м’яко сказати. Так що, я думаю, що саме так і було (прим. – це була відповідь на питання, що в президента “Шахтаря” “підгоріло”). Він висловив величезні сумніви в перспективах та сенсі перебування Патріка ван Леувена на посаді головного тренера “Шахтаря”.

Ми дали інформацію, що доля ван Леувена, напевно, вирішувалася вчора ввечері. Ніяких змін не відбулося, тому що за 30 хвилин до початку ефіру я зателефонував одному з топменеджерів “Шахтаря”. Не буду називати його ім’я, але це топ-топменеджер “Шахтаря”. Та запитав, яка ситуація зараз.

Я отримав відповідь, що на сьогодні, на цей момент питання відставки не стоїть. “Шахтар” готується до матчу з “Антверпеном”, – розповів Михайло Співаковський.