Головний тренер “Олександрії” Руслан Ротань прокоментував поразку від київського “Динамо” в рамках 9-го туру УПЛ.

– Як вважаєте, чи не зіграло з вами злий жарт те, що “Олександрія” збивала темп та грала на нічию?

– Я не скажу, що ми збивали темп і не хотіли грати. Ми робили заміни тільки тоді, коли наші гравці травмувалися. Тому ніхто темп не збивав. Це по-перше.

А по-друге, ми ж розуміли, з ким ми грали. “Динамо” на сьогодні є краще нас. Тому ми дійсно десь не встигали в майстерності, але з бажанням все було добре.

Багато чого залежить від бажання. У нас молоді та талановиті гравці. Їм потрібен час. Тому що більша половина гравців, які прийшли, не проходили з нами збори. Ми їх добирали по ходу сезону. Дехто з них не грав пів року, дехто – 3 місяці, дехто – 2 роки. Тому зараз дуже важливе завдання – підготувати їх фізично та покращити розуміння.

– Команда виграла у “Руху” після тривалої паузи. Що всередині команди? Чи є бажання виривати, вдосконалюватися?

– Ви бачите, що нема бажання у хлопців? Я думаю, якщо ви дивитеся футбол, то бачите, що бажання є. Проблем з бажанням немає. А те, що молоді гравці допускають помилки – то це нормальний процес. Що ви хочете? Щоб 19-річний футболіст грав без помилок? Тоді він буде в збірній.

– Питання досвіду лише?

– Так. Вони ще на такому рівні. З них 80% ще не грали на такому рівні, в Прем’єр-лізі. Пів року тому вони грали ще в U-19, дуже багато з них. Як ви хочете, щоб вони росли та зростали?

– Після серії поразок в інтернеті ходили чутки щодо вашого майбутнього в “Олександрії”. Як можете прокоментувати?

– Я чутки не коментую. Якщо хтось коментує чутки, то прапор їм у руки.