Після матчу 9-го туру УПЛ, де “Минай” програли “Оболоні” з рахунком 1:0, клуб розкритикував суддівство в офіційній заяві на сайті:

На поєдинок система ВАР у Минай не приїхала. В принципі, не варто було їхати й арбітрам. Олександр Афанасьєв поповнив список суддів, які у матчах за участі закарпатської команди допускали результативні помилки.

Це не тільки наша думка. КДК вже визнавав, що рефері помилився у грі “Минай” – “Шахтар”, коли не видалив за грубий фол Судакова, а через три хвилини нападник забив гол. У матчі проти “Дніпра-1” бригада арбітрів за допомоги системи ВАР призначила “лівий” пенальті у ворота минайців.

Тепер Афанасьєв не вказав на позначку після порушення правил на Тимурі Корабліні. Цей момент вже встиг прокоментувати Лучано Луччі. “Асистент арбітра мав взяти на себе ініціативу”, – саме ці слова голови комітету арбітрів УАФ навів у післяматчевій студії Максим Гіленко.

Нагадаємо, після поєдинку головний тренер “Минаю” Шаран не прийшов на пресконференцію після домашньої поразки від “Оболоні”.