Гірник-Спорт замикає турнірну таблицю групи. У минулому турі підопічні Валерія Куценка зазнали шостої поспіль поразки у чемпіонаті – цього разу вдома від Інгульця. Лівий берег перебував на четвертому місці і команда Віталія Первака в минулому турі в гостях поступилася Вікторії. Загалом Лівий берег після дебюту у Першій лізі в гостях ще не перемагав.

Перша ліга, 10-й тур.

Гірник-Спорт Горішні Плавні – Лівий Берег Київ  0 : 1.

0 – 1. Співаков – 45+1.

У першій половині зустрічі гості більше контролювали м’яч, але гольових моментів не було. Згадати можна хіба що удар Янковського вище воріт. У “Гірника-Спорта” знову проявилася проблема з виходом із захисту в атаку. Кияни розчарували відсутністю комбінаційного футболу. Проте, на останній хвилині тайму м’яч після удару Співакова влучив у руку Мороза – пенальті і червона для капітана “Гірника-Спорт”. Одинадцятиметровий реалізував Співаков – 0:1.

У другому таймі гості впевнено грали за рахунком, але створити якісь проблеми захисту “Гірника-Спорт” навіть у більшості вони не могли. Досить складно було спостерігати за таким повільним і нудним футболом. В середині тайму вперше акцентовано дійшли до воріт господарі, але удар Молька парирував голкіпер.

На 90-й хвилині команди залишилися у рівних складах. Другу жовту отримав Дударенко. Часу на те щоб відігратися, у господарів вже не було.