Вишгородці до цього туру не перемагали у чемпіонаті три тури поспіль. Підопічні Валерія Чорного на виїзді очок у цьому сезоні ще не набирали, зазнавши чотирьох поразок.

Гості активно розпочали гру і вже у дебюті відкрили рахунок. Федосов обіграв Гільєрме і пробив поміж ніг Дмитроченко – 0:1. Помилився у цьому епізоді голкіпер. За рахунком футболісти “Чернігова” грали впевнено, а ось у у вишгородців нічого не виходило у заключній третині поля. До того ж, занадто багато дозволяли господарі своїм суперникам у захисті.

На початку другого тайму гості зібльшили свою перевагу. Ментей подав з флангу, а Посмашний головою пробив у дальній кут – 0:2. Дуже ефективно сьогодні “сіверяни” грали в атаці. Вишгородці за рахунок характеру намагалися переломити хід протистояння, але досягнути свого вони не могли. М’яч після удару Новікова опинився у сітку, але у нього зафіксували положення поза грою. На 78-й хвилині господарі все ж досягнули свого. Кіріченко потужно пробив зі штрафного – 1:2. На більше команду Головка не вистачило.

У підсумку, матч завершився перемогою “Чернігова”.

“Діназ” – “Чернігів” 1:2

Голи: Кіріченко (78) – Федосов (14), Посмашний (52)