У сьомому турі чемпіонату Португалії Бенфіка Анатолія Трубіна вдома перемогла Порту.

Чемпіонат Португалії. Сьомий тур

Бенфіка – Порту – 1:0

Гол: Ді Марія, 68

Вилучення: Кардозу, 19 (Порту)

У воротах Бенфіки вболівальники знову побачили Анатолія Трубіна. Уже на 19-й хвилині дербі О’Класико “дракони” залишилися в меншості. Пінейру показав пряму червону Кардозу за підкат проти Нереса. Весь тренерський штаб Порту благав переглянути епізод у відеоповторі. Мовляв, Кардозу зіграв чисто. Однак рефері відмовився від перегляду VAR.

Під завісу тайму Трубін ефектним сейвом врятував “орлів”, парирувавши удар Акіно, який цілився у ліву “дев’ятку”. На перерву пішли з нулями на табло.

Бенфіка вийшла вперед на екваторі другого тайму. Ді Марія відгукнувся на передачу від Нереса з лівого флангу і розстріляв ворота Кошти. П’ятий гол аргентинця за “орлів”. Чемпіон світу продовжує впевнено лідирувати у бомбардирських перегонах Прімейри.

Трубін зумів зберегти ворота своєї команди сухими. Упродовж поєдинку український голкіпер виконав два сейви, один відбір м’яча та віддав 82% точних пасів (9/11).

1:0 – завдяки цій перемозі команда Анатолія очолила турнірну таблицю Прімейри (18 очок). “Дракони” посідають третю сходинку (18 пунктів). Нагадаємо, Порту є суперником донецького Шахтаря у Лізі чемпіонів. У першому турі групового етапу “гірняки” поступилися португальській команді з рахунком 1:3.