Categories: УПЛ

Тренер Динамо відверто розповів про поведінку сина Суркіса

Колишній воротар клубів УПЛ та тренер академії київського Динамо Всеволод Романенко описав характер В’ячеслава Суркіса, сина Григорія.

– Наскільки на Славу тисне його прізвище? Зараз в першій команді Динамо грає Крістіан Біловар, який зустрічається з донькою Ігоря Суркіса, а дехто з вболівальників вже починає бити у дзвін, розповідаючи про те, що незабаром гратимуть тільки “свої”.

– Він не цурається свого прізвища, але не хоче виділятися. Зрозуміло, що йде тиск від вболівальників. Але, повірте мені, Славік своєю працею та бажанням все доведе. Зазвичай акцентують на прізвищі ті, хто не бачать тренувальний процес, його роботу ще з часів академії. Вони побачили прізвище Суркіс ‒ і все, починається поливання брудом, “кумівство”. За Крістіана говорити не буду – не працював з ним, але Слава цей момент подолав вже давно.

Розповім одну історію. Летіли ми десь за кордон на турнір, і була потрібна довіреність від батьків на одного з тренерів. Так вийшло, що довіреність виписали на мене. І ось підходимо ми до вікна прикордонника та даємо на перевірку свої документи. І ось він бачить, що у Слави батько Григорій Михайлович Суркіс та запитує у Славіка: “А яке ти відношення маєш до Суркісів?”. Я стою мовчу, а Слава відразу каже: “Та ніякого, я однофамілець”.

– Тобто, Слава зовсім не схожий на типових дітей мажорів?

– Ні. Я небагато спілкувався з дітьми заможних людей, але це точно не про Славіка. Я ще таку історію розповім. Ми приїздимо в Харків на турнір та розселяємо дітей у готелі. Слава пішов по всім інших кімнатах, а потім підійшов та запитав: “А чого ви мені дали кращий номер, ніж в Осипенка?”. Ми його беремо за руку та ведемо, щоб показати, що номери в когось гірші, в когось кращі, тоді він каже: “А, тоді добре. Просто мені не потрібно ось цих моментів. Я хочу як всі, мені це подобається”. Він ніколи не використовував своє прізвище, – запевнив Романенко в інтерв’ю Українському футболу.

Максимович Назар

Recent Posts

Перша ліга: Агробізнес переміг Полтаву

Агробізнес здобув свою другу победу у весняній частині сезону Першої ліги, впевнено розбивши вдома СК…

9 хв. ago

Перша ліга: Нива відібрала у Маріуполя довгоочікувану перемогу

ФСК Маріуполь був близьким до першої з листопада перемоги у Першій лізі, але ведучи в…

12 хв. ago

Мирон Маркевич: В УПЛ Карпатам потрібен інший рівень футболістів

Головний тренер Карпат Мирон Маркевич – про втрату очок у сьогоднішньому матчі Першої ліги з…

20 хв. ago

Ексгравець Реала: Лунін заслуговує зіграти у фіналі Ліги чемпіонів

Колишній захисник «Реала» Айтор Каранка розповів, хто повинен захищати ворота «Реала» у фінальному матчі Ліги…

32 хв. ago

Парі Сен-Жермен збудує новий стадіон

Парі Сен-Жермен чітко дав зрозуміти, що вважає своє перебування на Парк де Пренс таким, що не підлягає обговоренню,…

1 годину ago

Перша ліга. Відомі команди, які зіграють перехідні матчі за УПЛ

Свій шанс піднятися в УПЛ отримають Лівий берег та Епіцентр. Якщо Лівий берег гарантував собі…

1 годину ago