Журналісти з Великої Британії оцінили гру українського легіонера лондонського Челсі Михайла Мудрика в поєдинку 1/16 фіналу Кубку англійської ліги проти Брайтона (1:0).

В це важко повірити, але за підсумками поєдинку 1/16 фіналу Кубка англійської ліги проти Брайтона (1:0), вінгера Челсі Михайла Мудрика чи не вперше цього сезону не захейтили, а похвалили!

І це при тому, що українець провів на полі навіть не повну гру, а 68 хвилин, після чого його замінив Рахім Стерлінг.

The Sun – 7/10

«Завдав чимало проблем обороні Брайтона та заробив кілька штрафних ударів для синіх. Очевидно, що це дуже талановитий гравець, який ще має розкрити свій потенціал.
Черговий гарний виступ з перших хвилин, а коли його замінили на Рахіма Стерлінга, вболівальники йому аплодували стоячи».

Football London – 6/10

«Український футболіст, безперечно, дуже небезпечний, але все одно його гра приносить багато розчарувань. Небезпечні моменти змінюються передачами в аут.
Багато рішучості та пресингу було продемонстровано у грі з «чайками», і він заслужив на той прийом від уболівальників, який йому надали, коли він був замінений».

Goal – 6/10

«Ще одна яскрава гра з хорошими дотиками та розумними спробами з’єднатися з Джексоном».

Standard – 7/10

«22-річний українець постійно заробляв штрафні удари за рахунок дриблінгу. На початку гри добре пробив по воротах і мало не заробив пенальті».

Навіть фани Челсі, які зазвичай булять Мудрика, влаштували йому справжню овацію.