Екс-гравець “Динамо” Київ Горан Попов прокоментував проблеми свого колишнього партнера по команді Артема Мілевського із алкоголем.

“Ми близько дружили з Артемом, проводили разом час щодня протягом двох років. Я прочитав, що Алієв запитує: де зараз агент Мілевського, де його друзі?

Але Артему не допомогли навіть, коли він заробляв великі гроші. Я йому казав щодня: збережи свої гроші, купи 2-3 квартири у Києві. Він мав зарплату півтора мільйона на рік. На цю суму можна було купити дві квартири, оренда яких приносила б тобі дохід у 3-4 тисяч доларів.

Коли він був тверезий, погоджувався: “Гороне, ти правильно кажеш”. Але коли випивав, то його голова змінювалася. Він сам для себе був поганим. Коли в ресторані гуляли його друзі, 15-20 чоловік, я завжди бачив, що Мілевський не дозволяв нікому платити, завжди сам закривав рахунки. Він мій друг, і я завжди готовий допомогти йому. Але останні 6-8 місяців він зовсім загубився, зник для всіх наших знайомих”, – сказав Попов.

Нагадаємо, що зараз Мілевський проходить курс реабілітації до клініки. Лікування Артема сплатив президент “Динамо” Ігор Суркіс.