Прімера. 7-й тур
27 вересня. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
“Реал Мадрид” 20:00 “Лас-Пальмас”
Арбітр: Хосе Мунуера Монтеро
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

“Реал”

“Реал” видав ідеальний старт із шістьма поспіль перемогами різної якості, після чого абсолютно справедливо програв дербі “Атлетіко” (1:3).

“Матрацники” переграли “Вершкових” на флангах; Мората задушив Алабу у штрафному; також “Атлетіко” вдалося повністю нейтралізувати Джуда Беллінгема, який до цього мав 6 голів у 6 матчах. Майстер-клас від Сімеоне, не інакше. Але Анчелотті били сто разів, і він завжди піднімався.

Ми не віримо, що “Реал” вийде на “Лас-Пальмас” прибитим невдачею; навпаки – він буде злим та голодним. Вінісіус одужав, і це допоможе налагодити атаку. Повернення Карвахаля означає, що праворуч прохідний двір закінчився. Ну, і не забуваємо, що це “Сантьяго Бернабеу”, де у “Реала” лише дві поразки за рік.

“Лас-Пальмас”

“Лас-Пальмас” у вихідні вперше переміг після повернення до еліти – допоміг дальній удар опорника Кіріана Родрігеса у доданий час (1:0).

Що треба знати про остров’ян? З подачі каталонця Гарсії Пім’єнти вони намагаються грати з м’ячем, але роблять це максимально стерильно. У шести турах у “Лас-Пальмаса” 2 забиті голи та 4 пропущені, що робить його одночасно найкращою обороною та найгіршою атакою ліги.

Чи може така команда дати бій “Реалу”? Скоріше ні, ніж так. На “Бернабеу” мало дисципліни – потрібен ще клас, а з цим у “Лас-Пальмаса” туго. Його найвідоміший форвард, на секунду, Мунір, а найкращий стопер Міка Мармоль пропустить гру через дискваліфікацію.

“Реал” – “Лас-Пальмас”: статистика особистих зустрічей

Команди востаннє зустрічалися у сезоні-2017/18, і тоді “Реал” двічі комфортно переміг – 3:0 удома та 3:0 на виїзді.

При цьому шістьма місяцями раніше – у березні 2017-го – “Лас-Пальмасу” сенсаційно вдалося зачепитися за нічию на “Бернабеу” (3:3). Одним із героїв тієї зустрічі був Хонатан Вієра, нинішній капітан острів’ян.

Орієнтовні склади

У “Реала” повертаються до заявки Вінісіус та Карвахаль, а це означає, що в лазареті залишилися лише “довгострокові” клієнти – Куртуа, Мілітао та Гюлер.

У “Лас-Пальмаса” через вилучення в минулому турі матч пропустить захисник Мармоль. Окрім нього травмовано хавбека Беніто Раміреса, а екс-форвард “Барси” Сандро під питанням.

“Реал”: Кепа – Карвахаль, Рюдігер, Начо, Фран Гарсія – Вальверде, Чуамені, Камавінга – Беллінгем – Родріго, Вінісіус

“Лас-Пальмас”: Вальєс – Араухо, Алекс Суарес, Коко, Серхі Кардона – Пехіньо, Кіріан Родрігес, Перроне, Луаодіс, Вієра – Каба