Кубок України. 1/8 фіналу
Житомир. Центральний стадіон
Арбітр у полі — Олександр Омельченко (Слов’янськ)
“Полісся” 15:00 “Дніпро-1”
Відеотрансляція — MEGOGO, Київстар ТБ, Sweet TV, Setanta Sports

“Полісся”

“Поліщуки” несподівано увірвалися до числа найкращих команд УПЛ і на це вказує статистика зіграних матчів — п’ять перемог і три поразки за 8 турів. Як бачимо, ніяких компромісів. І хоча перевірка житомирян грандами ще попереду, наразі футбол, запропонований Юрієм Калітвінцевим, виглядає доволі цікаво.

Також доволі непогано “Полісся” стартувало в Кубку України — у четвертому попередньому раунді житомиряни обіграли на виїзді “Агробізнес” з рахунком 0:2. Голи у свій актив записали Янаков і Будківський. Але наступний суперник буде значно складнішим, тож господарі поля підходять до нього у всеозброєнні.

Орієнтовний склад “Полісся”: Бойко, Морозко, Чоботенко, Шабанов, Смоляков, Танковський, Кушніренко, Назаренко, Грицук, Макуана, Будківський

“Дніпро-1”

“Дніпро-1” після серії невдалих результатів і відставки Олександра Кучера отримав нового тренера — Юрія Максимова. І перші два поєдинки під його проводом закінчилися доволі багатообіцяльно — нічия з “Колосом” і перемога над “Зорею”. При цьому Юрій Вільйович показав готовність до експериментів, тож поєдинок проти клубу з Житомира буде цікавим. Варто також відзначити повернення у стрій основного голкіпера дніпрян Євгена Волинця, який відновився після травми.

До слова, “спортклубівці” вже приймали “Полісся” у 2-му турі УПЛ. Тоді підопічні Олександра Кучера перемогли 2:1 і певним чином у цьому допомогло вилучення захисника гостей Богдана Кушніренка. Однак у Кубку результат може бути непередбачуваним і “Дніпро-1” може як і святкувати чергову звитягу, так і вилетіти з розіграшу.

Орієнтовний склад “Дніпра-1”: Кінарейкін, Пуріта, Сваток, Сарапій, Кравець, Бабенко, Рубчинський, Гуцуляк, Піхальонок, Лєднєв, Гуцуляк

“Полісся”-”Дніпро-1”. Статистика особистих зустрічей

Ці команди вперше зустрічаються між собою в рамках Кубка України.