Зустріч аутсайдера та лідера групи. У минулому турі підопічні Валерія Куценка зазнали п’ятої поспіль поразки у чемпіонаті.

Перша ліга, 9-й тур.

Гірник-Спорт Горішні Плавні – Інгулець Петрове 1 : 2.

0 – 1. Богунов – 29.

1 – 1. Тузенко – 80.

1 – 2. Кольцов – 90+7-пен.

У минулому турі підопічні Валерія Куценка зазнали п’ятої поспіль поразки у чемпіонаті, тому господарі прогнозовано посідали останнє місце. “Інгулець” після перемоги над “Вікторією” закріпив лідерство і прагнув продовжити свою переможну серію. Відзначимо, що у запасі залишився капітап петровців Запорожець.

У першій половині зустрічі гості прогнозовано домінували, але легко їм не було. На 29-й хвилині підопічні Лупашка все ж змогли відкрити рахунок після допомоги суперників. Романенко не влучив по м’ячу, а Богунов з декількох метрів розстріляв ворота – 0:1. Наприкінці тайму шикарну можливість збільшити перевагу втратити петровці. Олександр Козак з пенальті пробив повз ворота.

Після перерви характер гри не змінився. Футболісти “Інгульця” домінували, але ніяк не могли збільшити свою перевагу. Господарі взагалі нічого не могли створити в атаці. Паламарчук відверто сумував, а ось у його колеги роботи було дуже багато.

На 80-й хвилині лідера групи покарали за марнотратство. Данило Тузенко з лінії штрафної пробив у дальній кут і м’яч від стійки залетів у ворота – 1:1. Не шукайте логіку у футболі…

На шостій компенсованій хвилині арбітр призначив пенальті у ворота господарів за фол Романенка у боротьбі з Квасовим. Дуже неоднозначне рішення… Одинадцятиметровий реалізував Кольцов – 1:2.