Цей матч був цікавий для українського глядача перспективами побачити на полі Віктора Коваленка. У українця був шанс зіграти проти фіналіста останньої Ліги чемпіонів.

Серія А, 5-й тур.

Емполі – Інтер 0 : 1.

0 – 1. Дімарко – 51.

“Емполі”: Беріша, Ебуехі, Ісмаїлі (Валюкевич 51), Луперто, Д. Пеццелла, Марін (Фацціні 69), Ф. Раноккія (Грассі 69), Мале, Бальданці, Камбіагі (Дестро 79), Шпенді (Канчелльєрі 79)

“Інтер”: Зоммер, Павар, Ачербі, А. Бастоні (Де Фрай 71), Дарміан, Фраттезі (Барелла 71), Чалханоглу, Мхітарян, Дімарко (Аугусто 72), Лаутаро Мартінес (Арнаутович 72), Тюрам (Алексіс Санчес 81)

Попередження: Д. Пеццелла 33, Мале 62 – Ачербі 26, А. Бастоні 65

Емполі у прем’єрному матчі дня приймав Інтер, маючи дуже важливе завдання – не програти. І мова не стільки про бажання зупинити гранда чи реабілітуватись за 0:7 від Роми, скільки у загальному старті чемпіонату. Тосканці зазнали чотирьох поспіль поразок, причому вони не забили жодного гола.

Рятувати ситуацію покликали Андреа Андреаццолі, якого призначили головним тренером Емполі в четвертий раз. Алленаторе вирішив залишити нашого Віктора Коваленка у запасі, так і не випустивши його на поле. На жаль для фанів Мілана (навряд чи в Україні хтось вболіває за Емполі), цей хід нічим не допоміг.

Інтер домінував, нічого не дозволивши господарям. Статистика ударів говорить сама за себе – 23:8 на користь міланців, 6:1 у площину. Емполі награв всього на 0,19 очікуваних голів. Втім, при такій шаленій перевазі “нерадзуррі” змогли забити всього один м’яч.

Його на початку другого тайму провів Дімарко. Федеріко після подачі з кутового підхопив відскок, після чого завдав удару з підйому метрів з 20-ти – точно в праву дев’ятку. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу підопічних Сімоне Індзагі.

Таким чином, Інтер продовжив лідирувати у таблиці, зберігаючи відкрив у три очки від другої позиції. Емполі ж залишився на дні, ставши першою командою в історії Серії А, якій завдали 5 “сухих” поразок у перших 5-ти турах.