Виконувач обов’язків головного тренера “Металіста 1925” Едмар розповів про те, як пройшла підготовка до матчу 8-го туру УПЛ проти “Колоса”, переможний дух та кадрову ситуацію в команді.

– У попередніх інтерв’ю ви неодноразово казали про переможний дух. Чи відчуваєте його зараз в команді?

– Звісно, маємо завжди до цього прагнути та намагатися, щоб цей дух не зник.

– Наступний суперник “Колос”. Як пройшла підготовка до матчу? Наскільки готові ви та команда?

– Так, команда дуже організована. Останнім часом грає дуже суворо, тому ми цей тиждень намагалися вивчати суперника та, як завжди, шукали якісь моменти завдяки яким можна їх підловити.

– “Колос” перебуває поруч з “Металістом 1925” у турнірній таблиці. Чи можна сказати, що це буде зустріч рівних за силою команд?

– Звісно. Я думаю, що в цьому матчі, хто буде менше помилятися, той і здобуде результат. Відтак намагатимемося менше помилятися.

– Команда з Ковалівки грає за не дуже поширеною в Україні схемою з трьома центральними оборонцями. Чи знаєте як протистояти такій побудові гри суперника в захисті та долати їх в атаці?

– Це, як я кажу, ми, весь тренерський штаб намагаємося вивчати суперника та дати інформацію хлопцям, що підказати їм слабкі сторони в суперника. Будемо працювати, щоб намагатися виграти.

– Напередодні матчу проти “Зорі” команда опинилася в скрутному становищі, було дуже багато травмованих футболістів. Хто зараз перебуває в лазареті і на нього ви точно не розраховуєте проти “Колоса”?

– Бичек та Капінус вони поки не зможуть допомогти нам. Але, як ми кажемо, наша сила – це колектив і всі хлопці, які здорові, вони готові повністю, готові на всю свою силу допомагати команді. Я думаю, що гідно покажуть себе.