Металіст” замикає турнірну таблицю групи. Гравці харківського клуба не забивають голів в чемпіонаті впродовж 279-ти хвилин. “Хуст” у попередніх трьох турах набрав сім очок, піднявшись на сьоме місце.

На початку зустрічі першим номером грали господарі, які прагнули за рахунок флангів розхитати захист суперника. У падінні через себе пробивав Гомес, але Левченко парирував удар. У гостей були суттєві проблеми з конструктивом. М’яч у підопічних Циткіна майже не тримався.

Довести свої атаки до логічного завершення харків’яни не могли. А ось колектив із Хуста свій момент реалізували. Назар Приходько шикарним ударом метрів з 35-ти відправив м’яч у сітку – 0:1. Третій гол для молодого гравця у двох матчах.

На 59-й хвилині гості зняли всі питання про переможця. Вадовський подав, а Шевчук з декількох метрів розстріляв ворота – 0:2. Зі своїх атак хустяни витискають максимум. Не можна сказати, що харків’яни провалили гру, але ефективності їхній атакам не вистачило. Наприкінці матчу господарі залишилися у меншості. Червону отримав Олександр Маткобожик. Через декілька хвилин Борисенко довів рахунок до розгромного – 0:3.

У підсумку, “Хуст” продовжує свою серію без поразок.

“Металіст” – “Хуст” 0:3

Голи: Приходько (37), Шевчук (59), Борисенко (81)

Нереалізований пенальті: Рязанцев (75)

Вилучення: Маткобожик (80)