Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов поділився очікуваннями від матчу 8-го туру УПЛ проти донецького «Шахтаря».

«Гра у Черкасах була не найкращою у виконанні «Руха», ми зіграли її не так, як хотіли. Після матчу у команди були негативні емоції, але потрібно забути про це і рухатись далі, адже маємо зробити правильні висновки та налаштуватись на наступну гру.

Ми понад 4 місяці не програвали, але це цілком нормальний процес і це рано чи пізно сталось би. На жаль, це трапилось у матчі проти ЛНЗ при поганій грі, яку команда продемонструвала. Тренерський штаб акцентує увагу на тому, що футболісти проводять різні тайми у матчах. Наразі ще не все виходить так, як би ми хотіли. Тому потрібно продовжувати якісно працювати та змінювати цю тенденцію.

Ми проаналізували наші помилки та готові до матчу проти «Шахтаря». Це лідер українського футболу, який представляє країну у Лізі Чемпіонів. Серйозний суперник, до якого ми готуємось із максимальною концентрацією і ставимо високі цілі перед собою у цій грі. У «гірників» досить велика лава запасних, тим паче наша гра у суботу, тому у команди буде достатньо часу, аби відновитись», – сказав Пономарьов.

Матч 8-го туру УПЛ між «Рухом» і «Шахтарем» буде зіграний 23 вересня і розпочнеться о 19:00. Львівська команда на цей час посідає 5 місце в турнірній таблиці чемпіонату.