Відкриття квартету С подарувало класичний бій Давида і Голіафа. Реал з найбільшою колекцією перемог в КЄЧ/ЛЧ (14) приймав абсолютного дебютанта турніру – берлінський Уніон.

Мадридці вже на 3-й хвилині могли відкривати рахунок, але Рьоннов впорався з ударом Хоселу. Як виявиться, це буде єдине влучання і взагалі єдиний реальний шанс команди Анчелотті за весь тайм. Реал загрузне в оборонних порядках “залізних”, змушуючи власних фанатів невдоволено свистіти. Сектор неймовірних вболівальників Уніона перекрикував решту стадіону, хоча їхня команда лічені рази перейшла центр поля.

“Вершкові” нарешті візьмуться за справу на старті другої половини. Родріго двічі пробивав за одну атаку – сейв Рьоннова і стійка. Хоселу і Модріч також не змогли пробити кіпера Уніона, який піймав кураж. Натомість Кепа відверто дрімав у протилежній рамі.

Реал у відчаї випрошував пенальті, проте рука Духі на 11-метровий навряд тягнула. 36-річний Бонуччі покидав поле наче гладіатор – чудовий матч від італійця. Втім, партнери у компенсований час таки не встояли.

Кроос у хаотичній атаці завдав дального удару, м’яч обстукав кількох гравців і прилетів Беллінгему під порожні ворота – 1:0. Англієць вкотре стає рятівником Реала, продовживши серію Карло Анчелотті. Усі 5 сезонів ЛЧ з італійцем починаються для мадридців перемогами.