Воротар «Шахтаря» Дмитро Різник поділився своїми емоціями після поразки від «Порту» (1:3) у матчі 1-го туру Ліги чемпіонів:

«ЛЧ – це завжди відповідальні матчі. Для мене це був дебют, я дуже радий дебютувати у турнірі. Це турнір, у якому зібралися усі найсильніші команди. Психологічно команда була готова, але «Порту» нам вказав на слабкі місця. Потрібно через роботу це вирішувати.

Переміщення в обороні трохи підвели, але загалом гра була практично рівною. Я не вважаю, що ми десь дуже поступалися. Просто «Порту» використав свої моменти, тож такий рахунок.

Чия вина у пропущених голах? Потрібно розбирати. Усі команди. Не можна сказати, що захисники чи хавбеки. Уся команда забиває, уся команда пропускає. Розберемо голи на теорії й будемо рухатися далі.

Незіграність цього складу? Звісно, коли багато нових гравців поєднуються у таких матчах, то є маленькі нюанси. Але футбольне поле нас зближує, разом ми загартовуємося.

У перерві матчу ми поговорили і вирішили, як гратимемо у другому таймі. Спокійно говорили, ніхто не кричав. Після матчу прикро, що ми програли. Але це лише перша гра. Розглянемо помилки й будемо рухатися далі. Дякую за підтримку, було дуже атмосферно. Прийшло багато вболівальників.

Як грати після втрати у сім’ї [брат Різника загинув на війні]? Було дуже важко як для мене, так і для батьків. Добре, що зараз такий момент, що мені не можна психологічно просідати. Наближалася ЛЧ, тому я психологічно переналаштувався та поринув у футбол. А батькам потрібен час, щоб усе це усвідомити та жити далі».